ECCO a lansat Vitrus™ Mondial, o colecție dedicată bărbaților care știu ce vor

Odată cu lansarea noii colecții ECCO VITRUS™ MONDIAL în România, ECCO a schimbat percepția masculină când vine vorba de stil. VITRUS™ MONDIAL este o colecți-dedicată bărbaților eleganți, care știu ce își doresc și este prezentă doar în 11 magazine selectate din Europa, printre care și cel din Băneasa Shopping City.

Sneak peak pentru pasionații de fashion!

Miercuri, 30 octombrie, magazinul ECCO din Băneasa a fost gazda lansării oficiale, în România, a colecției unice în care tehnologia se îmbină cu stilul și confortul – VITRUS ™ MONDIAL.

Printre invitații prezenți la eveniment s-au aflat George Buhnici, George Burcea, Andreea Balaban, Paul Janssen, directorul Category Men la ECCO International, dar și excelența sa, ambasadorul Danemarcei în România – Søren Jensen.

Ne bucurăm că ECCO reprezintă un brand de încălțăminte premium care se diferențiază pe piață prin calitate, confort și inovație din punct de vedere al pieii și al tehnologiei unice. În România, brand awareness-ul este în continuă creștere, iar lansarea colecției Vitrus Mondial, exclusiv în magazinul din Băneasa reprezintă un pas important în dezvoltarea acestuia. Noua colecție respectă principiul ECCO de a nu face niciodată compromisuri atunci când vine vorba de calitate și inovație permanentă.” a spus Victor Tighinean, directorul general ECCO.

Colecția ECCO VITRUS™ MONDIAL este disponibilă pentru shoeloveri în 11 magazine exclusive din: Zurich, Copenhaga, Londra, Hamburg, Bredebro, Varșovia, Viena, Praga, Bratislava și București.

La acest eveniment au fost prezenți și partenerii noștri: SARTO, care au expus un costum Bespoke și UniqueGift.ro, cu figurinele unicate marca Forchino.

ECCO VITRUS ™ MONDIAL – al patrulea membru al familiei VITRUS ™

Colecția VITRUS ™ este o revoluție în încălțămintea bărbătească. Pantofii VITRUS ™ sunt realizați folosind tehnologia ECCO FLUIDFORM™.Cu un echilibru perfect între amortizare și recul, precum și o potrivire și o sensibilitate naturală, FLUIDFORM™ crează o legătură integrală și durabilă între talpă și partea superioară.Partea anatomică urmărește forma naturală a piciorului, iar shankul revoluționar VITRUS ™ cu suport integrat pentru călcâi te asigură că stilul nu compromite confortul.    Despre ECCO ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 90 de țări, la peste 2.200 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963, și are peste 21.000 de angajați în întreaga lume.