Glicemia la valori normale cu Glykofit

Glykofit menține glicemia la valori normale

La nivel mondial, milioane de oameni suferă de diabet și sunt nevoiți să își schimbe radical viața pentru a ține sub control această afecțiune, însă puține persoane știu cu adevărat ce înseamnă,,boala zahărului” și care sunt modalitățile prin care poate fi ținută sub control.

În prezent, complicaţiile diabetului reprezintă principala cauză de deces în rândul persoanelor diagnosticate cu această afecţiune, dacă nu este bine tratată. Conform Federaţiei Romane de Diabet, Nutriţie şi Boli metabolice, peste 800.000 de români suferă de diabet zaharat şi se estimează că până în 2030, proporţia acestora va fi de 11,1% din populaţie.

În schimb, ceea ce este important de știut este că menținerea glicemiei în frâu și monitorizarea periodică a acesteia poate salva viața. După masă, nivelul glucozei din sânge creşte, iar stresul, epuizarea sau mâncatul neregulat, face ca glicemia să scadă. Un nivel scăzut al glicemiei (hipoglicemia) poate fi stabilit prin simptome acutizate, precum stări de ameţeală şi oboseală subite. În cazul hiperglicemiei, simptomele apar abia după câteva zile, așa că estemai dificil de depistat. Dacă nivelul glicemiei oscilează, în timp, acesta poate cauza diabet, boli cardiovasculare, boli renale, distrugerea retinei sau afecţiuni microvasculare.

Cheia acestei boli constă în adoptarea unor măsuri simple, dar eficiente, precum activităţi fizice zilnice (30 minute/zi), o dietă echilibrată, bogată în fructe şi legume cu un conţinut scăzut de zahăr (3-5 porții/zi), menţinerea greutăţii corporale normale şi evitarea tutunului.

Știai că dudul alb reduce absorbția glucozei?

O altă metodă de menţinere a nivelului glicemiei sub control este și administrarea de suplimente alimentare care conțin extracte de dud alb. Acesta are menirea de a menţine nivelului glicemiei în limite normale prin absorbţia glucozei.

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, dudul alb are și alte roluri:

▪  Este benefic în anumite afecțiuni cronice ale tractului digestiv, în îmbunătățirea digestiei, stimularea apetitului și a secreției de acid gastric și în eliminarea constipației.

▪  Fructele de dud alb sunt folosite pentru eliminarea stării de oboseală și amețeală, a anemiei și a incontinenței.

▪  Frunzele de dud alb ajută la eliminarea toxinelor din corp prin intermediul transpirației, în timp ce scoarța și rămurelele sunt utilizate în scăderea presiunii sangvine.

▪  Scoarța de dud alb mai este utilă în calmarea tusei, a febrei, a durerilor de cap și a ochilor roșii și uscați.

Fructele de dud alb erau folosite în medicina chineză ca remediu natural pentru tratarea albirii premature a părului, purificarea sângelui şi combatarea diabetului.

Glykofit – produs natural, fără reacții adverse, pentru reducerea glicemiei

Glykofit, produsul Ropharma conceput pe bază de extracte naturale din dud alb (Morus Alba) este un supliment alimentar antidiabetic cu administrare orală, ce acţionează prin inhibarea enzimei alfa-glucozidază şi împiedicarea absorbţiei de glucoză și a carbohidraților la nivel intestinal, la pacienţii cu risc de diabet şi la pacienţii cu diabet zaharat în fază incipientă.
Un alt avantaj al administrării Glykofit este faptul că promovează secreția de insulină de către celulele pancreatice, îmbunătățește metabolismul glucidic și sinteza de glicogen hepatic, micșorând astfel nivelul glicemiei serice. În același timp, prin creșterea acidității conținutului intestinal inhibă microflora patogenă.

De aceea, Glykofit este propus ca un preparat de primă alegere pentru pacienţii cu diabet zaharat de tip II, fiind recomandat şi ca tratament adjuvant în diabetul zaharat tip I, în sindromul metabolic şi ca remediu benefic pentru persoanele cu prediabet și din grupa de risc: persoane obeze, mai ales cele cu obezitate abdominală, persoane cu vârsta mai mare de 45 de ani, persoane cu boală arterială periferică, femei cu istoric de diabet gestațional, etc.

Cum se administrează Glykofit

Suplimentul alimentar Glykofit se administrează intern, câte o capsulă de 300 mg, de trei ori pe zi. Produsul poate fi de asemenea folosit şi în cazul pacienţilor care utilizează insulină si nu este contraindicat în perioada sarcinii și lactației. Glykofit poate fi achiziţionat din Farmaciile Ropharma din ţară sau online, pe www.ropharma-healthcare.ro. Pret recomandat: 17,50 RON.