Implanturile mamare cu gaz, cu o treime mai ușoare

Implanturile mamare reprezintă una dintre cele mai solicitate intervenții din întreaga lume, însă procedurile și materialele utilizate sunt în continuă dezvoltare, pentru rezultate cât mai durabile. De la implanturile cu ser fiziologic, care au apărut prima dată, la cele pe bază de gel siliconic și apoi gel coeziv, acum au apărut în premieră în România cele cu gaz, care reprezintă un tip de implant de ultimă oră, care revoluționează domeniul medicinei estetice.

Tehnologia si exclusivitatea acestui implant mamar cu gaz aparține unei singure companii la nivel mondial și abia recent a ajuns în România, însă istoricul de cercetare în privința calității acestora este de 11 ani, așa că rezultatele preconizate sunt garantate. Gazul din compoziția implanturilor este unul medicinal, ceea ce înseeamnă că organismul îl tolerează foarte bine.

,,În general, dezavantajul major al implanturilor este că, fiind grele, gravitația tinde să le coboare. Cu cât sunt mai ușoare, cu atât rezultatul este mai durabil. Asta înseamnă că, în cazul acestor implanturi, la aceeași greutate, se poate opta pentru un volum mai mare a implantului, fără a afecta procesul de recuperare. În plus, confortul resimțit de cele care optează pentru o astfel de intervenție este considerabil mai mare.”, a explicat dr. chirurg estetician, Călin Doboș.

Procedura de intevenție, fermitatea obținută a sânului și calitatea este similară cu a celorlate tipuri de implanturi cunoscute pe piață, datorită gelului coeziv siliconic din compoziție. Diferența majoră este dată de stabilitatea rezultatului, fiind cu o treime mai ușoare. Într-un implant clasic, sânul va tinde să coboare mai repede, iar dacă volumul acestora este mare și sunt grele, există riscul ca organismul să vindece mai greu operația sau ca implantul să se rotească. În cazul implantului cu gaz s-a reușit ca aceste efecte să fie cu mult diminuate, datorită acestei compoziții revoluționare, fără efecte adverse.

Acest tip de implant este deja testat în multe țări din lume și este acum disponibil și în cabinetul dr. chirurg estetician Călin Dobos, care deja a realizat câteva intervenții cu acest tip de silicon cu gaz.  Pentru detalii și programări, http://drdoboscalin.ro/.

Despre Dr. Călin Doboș

Dr. Călin Doboș deține o experiență vastă în domeniul chirurgiei estetice, acumulată în cei peste 18 ani de carieră, dar și prin participarea la diferite congrese internaționale în aproape toate țările din Europa, SUA, Canada și Asia. Acesta a reușit să aducă de fiecare dată în România cele mai eficiente tehnici de abordare a domeniului chirurgiei estetice, bazate pe numeroase studii care le atestă calitatea.