Local Casa di Peroni în centrul Bucureștiului

Casa di Peroni se deschide din nou în centrul Bucureștiului, într-un spațiu care invită publicul la o experiență culinară autentic italiană, cu o abordare modernă.

Aflată pe Calea Victoriei 17 (Linea/ Closer to the Moon), #CASADIPERONI va fi deschisă zilnic în perioada 6 Octombrie – 12 Noiembrie, începând cu ora 18:00 și va fi gazdă pentru o multitudine de evenimente, de la proiecţii de film și lansări de produse, la petreceri tematice şi spectacole culinare.

Cei prezenţi vor avea oportunitatea de a vizita Italia cu ajutorul realității virtuale, iar cei care îşi doresc să descopere bucătăria italiană şi variatele tipuri de paste inventate de italieni sunt invitați să participe la workshop-urile susţinute de Chef Marco Magri – „Fare la propria pasta”.  Meniul va fi schimbat o dată la două săptămâni şi reprezintă un motiv în plus pentru vizitatori de a se reîntoarce în Casa di Peroni pentru a descoperi variatele gusturi ale Italiei.

 

Pentru prima dată în România, vizitatorii Casa di Peroni vor putea gusta în exclusivitate Peroni Ambra o băutură delicioasă de tip aperitiv, cu o rețetă unică și un ritual de servire deosebit.